Vrijdag - Overdehegpop

Over de Heg Pop - 2021
OverdeHegPop-2020
Ga naar de inhoud
Vrijdagavond 20 augustus 2021


Organiseren van een evenement in deze tijd brengt nogal wat onzekerheid. De inconsequente regels veranderen met de dag!  Wij hopen de volgende editie gewoon weer iedereen toe te mogen laten!!
Grotere acts als Bökkers, Tik Tok Tammo of Hein met the Spitfires boek je gezien het kosten plaatje niet zonder vergunning. Het spijt ons zeer dat wij vanwege deze vergunning niet iedereen gewoon toe kunnen laten!
Tot de orde van de dag!  
Er was ook onzekerheid in de line-up. Hendrik Jan Bökkers, revalideert van Corona. Bökkers heeft het goed te pakken gehad! Inmiddels wel hersteld van corona maar nog flink last van de gevolgen. Op advies van artsen in zijn ziekenhuis is revalidatie gestart. Artsen vinden het onverantwoord dat Hendrik Jan optreedt. In overleg met Martin Jansen (manager)  is, om Bökkers toch op Overdeheg, te krijgen OrangeRiver geboekt om Hendrik Jan wat te ontlasten door de set-list in te korten. We hielden hoop… Recente test in het ziekenhuis laat zien dat ook dit plan niet gaat lukken.
Bökkers komt toch!! In allerijl is er in nauwe samenwerking met Martin Jansen en Richard “Gorro” Jansen een dialect rock “All Stars” band ontstaan. Met topmuzikanten uit diverse dialect rock bands.
Dit is buitengewoon uniek en in onze ogen de enige denkbare vervanging.
De band bestaat uit:
Richard “Gorro” Jansen (Lead gitaar + liedjes schrijver Jovink en de voederbietels)  Gitaar
Dennis Hendriks (Drummer Mooi Wark) Drum en zang
Jan Joustra  (multi instrumentalist) Bas
Paul Kemper (Lead gitaar Normaal) Gitaar
Henrik Jan Bökkers Gitaar en zang
Er worden nummers gespeeld van Jovink, Bökkers en Normaal. Mannen hebben er machtig veel zin in! Ze zien het al als een feest om in deze samenstelling op te treden! Dennis Hendriks die naast goed drummen, ook nog eens kan zingen ontlast hiermee Hendrik Jan. Zoals gezegd leidt het tot een unieke bandsamenstelling.
Verder zijn Vrijdag van de partij:   Orange River, TikTok Tammo, Dikke Dennis, en Johan Schoterman
Alle ingredienten voor een machtig feest, wat tot 1 uur door mag gaan!
Dank voor uw begrip,
Het Overdeheg teamWebsiteX5 Project by ...
Terug naar de inhoud