Vuig

vrijdag 13 april 2018
Aanvang 23:00

Gratis entree!

Fat in the Attic

vrijdag 13 april 2018
Aanvang 20:30

Gratis entree!

Dieptriest en de woudklank

zaterdag 14 april 2018
Aanvang 21:30

Gratis entree!

Drukwerk

vrijdag 13 april 2018
Aanvang 21:30

Gratis entree!

Tess & her Highway Patrol

zondag 15 april 2018
Aanvang 18:00

Gratis entree!

Over Dieptriest en de woudklank

Feesten met een band die DiepTriest heet! Het klinkt onlogisch, maar het is ze al 1700 keer gelukt. Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. Vraag aan de bewoners van wereldsteden als; Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe, en Madurodam hoe het was om DiepTriest te beleven, ze zullen allen beamen dat het kan: Feesten met DiepTriest. Zelfs in Orlando Florida en in het bloedhete Oman gingen de handen in de lucht, zong men de kelen schor en praat men nog lang na over de belevenissen met deze Groningse smartlappenband.

Want dat is DiepTriest. Een smartlappenband. Nederlandstalige muziek in een stevig jasje, gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. DiepTriest is: Verscheuren met Koos, wijn drinken op Imca, Zonder Naam naar Mexico, met Anneke in het Brandend Zand, geloven in Andre, door de stad scheuren met Manuela en knallen met Malle met Babbe. Met ander woorden: BESTEL MAAR!!! DiepTriest staat voor Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M.

Tijdens OverdehegPOP begeleid door de Woudklank.

De fanfare van de Woudklank bestaat uit ongeveer 26 leden. Ellis Nijdam is sinds 9 jaar de dirigent van het orkest. Het orkest komt uit in de 4e divisie en heeft de afgelopen jaren meegedaan aan verschillende festivals en concoursen zoals bijv. het Gouden Spiker Festival en het ONFK (Open Nederlands Fanfare Festival).

In het voorjaar van 2014 is het orkest voor een uitwisseling met de Honiton Brassband naar Honiton ( bij Devon) in Engeland geweest en heeft daar een aantal optredens verzorgd. Dat was een zeer bijzondere en onvergetelijke reis. In de tuinen van Sidmouth (Engeland) Het orkest repeteert ieder woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in ’t Buurthuus in Noordwolde. Hierna is er altijd een gezellige derde helft! Het orkest speelt allerlei soorten muziek, van klassiek tot pop en van mooie koralen tot filmmuziek.

Onze sponsoren

Locatie